Institut de Santa Coloma de Farners

AMPA

VENDA D'ORDINADORS PER AL CURS 2017-2018: informacions

Benvolgudes famílies,

Des del curs 2010-11 el nostre Institut forma part del projecte 1x1 i, posteriorment, del projecte Educat 2.0. Un any més hem estat treballant per aconseguir que les famílies de l’alumnat de 1r d’ESO puguin adquirir un model d’ordinador adient per a les tasques educatives i amb les millors condicions tècniques i econòmiques.

Després d’haver valorat diferents propostes, el model que més s’ajusta al que necessitem i ens ofereix millors condicions és:
- Netbook Acer TravelMate B117
- Pantalla 11,6" (29,46cm)
- Sistema operatiu Windows 10 Professional Academic amb 4GB de RAM

Aquest curs continuarem treballant amb el programari lliure, per la qual cosa l’ordinador proposat no portarà el programari Microsoft Office. 

L’empresa que ens ha ofert millor preu i condicions és TICNOVA (Beep Blanes). El preu d’aquest ordinador amb IVA inclòs és de 299 €.

Per encarregar-lo cal fer una paga i senyal de 100€ (ordinador) abans del diumenge 30 de juliol al compte que l’empresa TICNOVA té a Caixabank:
Podeu fer transferència o bé pagar al caixer amb el codi de barres.
CaixaBank ES46 2100 8669 7802 0001 5693 Concepte
Nom i cognoms de l’alumne/a

Per tal de fer el pagament, teniu accés des d'aquí a la carta de pagament i als passos per al pagament al caixer automàtic

És important un cop realitzat l'ingrés, envieu una còpia del comprovant a l'adreça comandeseducat@ticnova.org i conservar els comprovants per presentar-los en el moment de recollida de l'ordinador.

Dia de recollida 5 de setembre
Horari: de 2/4 de 9 a 2h i de 2/4 de 4 a 6h
Lloc: Institut

Aquest dia caldrà fer efectiu la resta de l’import, 199 € o bé (199+20 si es vol l’extensió de garantia), aquest segon pagament es podrà efectuar en metàl·lic o amb targeta de crèdit.

ACER ofeeix una una extensió de garantia que cobreix danys accidentals i dos canvis de pantalla a l'any en cas de trencament accidental (amb una franquícia de 30€ o 5€ per danys menors). El preu de l’extensió de garantia és de 20 €. (Si es vol contractar s’haurà de pagar en el moment de la recollida de l’ordinador, al setembre).

Si disposeu d’un aparell de característiques similars, el podreu utilitzar tenint present la normativa pel que fa a l´ús d’ordinadors i instal·lació de programes de l’institut.

Santa Coloma de Farners 12 de juny de 2017

 

Documents complementaris:

- Informacions per a les famílies 

- Carta de pagament a l'INS de Santa Coloma de Farners

- Passos per al pagament al caixer automàtic 

Extensió de garantia ACER