Institut de Santa Coloma de Farners

Actualitat

4 alumnes de l'Ins de Santa Coloma han rebut la distinció per l'excel·lent a les PAU 2016

El Govern distingeix els 430 estudiants que van obtenir un Excel.lent a les Proves d'Accés a la Universitat 2016

 

Felicitem a tots els alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior que han superat les proves PAU 2016. Felicitats a tots!!!

Molt especialment als 4 alumnes  que han igualat o superat  el 9 a la part general i  han merescut una Distinció de les Proves PAU.

- Farners Fontanils

- Rasen Mediñà

- Anna Cufí

- Emma Santanach

L’acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat es va dur a terme el dimarts  dia 18 de juliol a les 18:30 hores a l'Auditori de Barcelona. El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget ha estat acompanyat pel secretari general del departament, Xavier Gibert; el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro; la directora general d’ESO i Batxillerat, Montserrat Llobet; la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Mercè Jou; i el director general de Recerca, Francesc Subirada; entre d’altres. i altres autoritats, per  lliurar les distincions

Enguany 430  alumnes de  tot Catalunya  han obtingut un excel·lent a les proves d'accés a la universitat i han merecut  la distinció de les  PAU.

Les estadístiques:  

246 són noies i 184 nois;  

189 procedeixen de centres públics, i 241 de centres concertats/privats;  

92 centres amb 1 distingit, 52 centres amb 2 distingits, 15 centres amb 3 distingits, 11 centres amb 4 distingits ( Ins Santa Coloma de Farners), 3 centres amb 5, 8  centres amb  6 o més de 6  distingits.

49 alumnes de 29 centres  de les comarques de Girona

 

Indubtablement  un premi a l'esforç i a la perseverança d'aquests alumnes.

Podeu trobar més informació a la  nota de premsa http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/actualitat/oficina-de-premsa/notes-de-premsa-i-comunicats/nota-premsa/?id=293534

 

Les fotografies de l’acte commemoratiu es podran consultar entre l’1 de setembre i el 28 de novembre al webhttp://universitatsirecerca.gencat.cat/distincionsPAU2016.