Actualitat

3 alumnes de l'Ins de Santa Coloma han rebut la distinció per l'excel·lent a les PAU 2018

Tots els nostres alumnes que espresenten a les proves PAUl' aproven.

El Govern distingeix els 523 estudiants que van obtenir un Excel.lent a les Proves d'Accés a la Universitat 2018

Felicitem a tots els alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior que han superat les proves PAU 2018. Felicitats a tots!!!

Fem especial esment als 3 alumnes  que han igualat o superat  el 9 a la part general i  han merescut una Distinció de les Proves PAU que atorga el Consell interuniversitari de Catalunya:

-Veronica Prawda

-Elisabet Figueras

-Claudia Alcñiz

 

Els hi volem fer arrribar la nostra més sincera felicitació  a tots ells i  a les seves famílies sense el recolzament de les quals no hauria estat possible assolir aquests resultats. I a tot l’equip docent de batxillerat, que ha treballat amb rigor en la seva tasca docent, formativa i més humana per aconseguir el millor dels seus alumnes.

El Govern distingeix els 523 estudiants que han obtingut un excel·lent a les Proves d’Accés a la Universitat 2018

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lliurat avui les distincions als 523 estudiants que han obtingut una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

El president ha estat acompanyat per laconsellerad’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i pel secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau.

Els 523 estudiants distingits han recollit el guardó en un acte ques’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona.

 

 

 

Les estadístiques:  

 

 

Podeu trobar més informació a la  nota de premsa  http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=301076

Les fotografies d’aquest acte podreu descarregar-les des del Canal Universitats a partir del dia 31 de juliol a l’enllaç següent:

http://universitats.gencat.cat/distincionsPAU2018