Formulari d'activitats

Formulari d'activitats

De cara a promocionar la tramesa d'informació de les activitats que es facin al centre, podeu omplir el següent formulari per recollir aquesta informació.  (Per respondre'l s'ha de tenir un compte google actiu, que pot ser l'XTEC o el de l'institut si no se'n té un altre)

En aquest formulari hi té cabuda qualsevol activitat que es faci a l'institut: sortides, xerrades, calendaris d'exàmens, reunions de pares, activitats temàtiques, etc. El formulari ja preveu la tramesa de fins a 10 documents (entre els quals, imatges, textos, animacions, etc.) i fins a 5 vídeos d'1 GB cadascun. La idea és facilitar l'enviament d'aquesta informació tant com sigui possible, per tant, a més d'aquest correu que podeu desar com a favorit, es crearà un enllaç a la portada de la web del centre per tenir un accès ràpid per a que pogueu emplenar el formulari directament des del mòbil, per exemple. En el formulari també podreu sol·licitar a quin o quins espais voleu que aparegui el contingut que trameteu, ja sigui a la web, la revista, les xarxes socials (de moment Instagram), la pantalla del rebedor de l'institut o publicacions externes.

Per això, hem creat un correu específic de comunicació de l'institut que pretén centralitzar totes les informacions que s'hagin de transmetre des de l'institut en una única plataforma i des d'aquesta plataforma, fer-les arribar a tots els mitjans dels que disposa el centre per difondre les seves activitats. Així mateix, també es vol crear un arxiu digital amb fotos, vídeos, documents, etc. que ens ajudi a tenir una perspectiva històrica de les activitats que es desenvolupin a l'institut.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu enviar un correu a comunicacio@iessantacolomadefarners.cat