Actualitat

DINAMITZACIÓ DEL PATI

Enguany a l’hora del pati  les tècniques d’integració social (TIS) han dinamitzat  tornejos  de bàsquet, ping-pong i futbol que han fet els esbarjos ben entretinguts i alhora interessants.

Van començar el mes de maig amb els grups de primer i segon d’ESO,  i de seguida es va poder observar com no només era divertit sino que els beneficis anaven més enllà dels patis.  Doncs, tenir uns esbarjos dinamitzats es reflexa sovint a les aules amb més motivació i concentració per part de l’alumnat.

Al veure l l’organització i la participació, l’alumnat de quart i tercer també van voler participar. Van demanar fer un torneig. Sense dubtar-ho, les TIS, en finalitzar els tornejos de primer i segon, van anar per feina. I a una setmana per finalitzar el curs, diferent en tots el sentits, també hi ha pogut  jugar.

Com a conclusió podem dir que estem molt contentes de la rebuda que ha tingut, tant a nivell d’alumnat com a nivell de claustre. I destaquem el bon joc, la inclusió i la diversitat en el terreny de joc.

TIS