Institut de Santa Coloma de Farners

PAU 2019 (proves d'accés a la universitat)

Informació sobre les PAU (Proves d'accés a la universitat):

  • Les PAU tenen com a objectiu valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i les competències adquirides en el batxillerat.
  • Les PAU són l'única prova externa en el sistema educatiu català formulada coordinadament des de les universitats catalanes, però amb la col·laboració del professorat de secundària.
  • La qualificació de la fase general de les PAU, juntament amb la mitjana del batxillerat, dóna ponderadament la nota d'accés per accedir a estudis universitaris. Aquesta nota d'accés té validesa indefinida.
  • La nota d'admissió per a cada títol de grau al qual vulgui accedir un estudiant tindrà en compte, a més d'aquesta nota d'accés, les notes de les matèries examinades en la fase específica, degudament ponderades.
  • Guia informativa prematricula PAU 2019

Més informació..

 


Informació


AJORNADA_ REUNIÓ PARES 6è _ 8 de març

AJORNADA_ REUNIÓ PARES 6è _ 8 de març

En relació amb l'inici del procés de preinscripció per al curs 2020-2021, l'institut de Santa Coloma de Farners ha organitzat una REUNIÓ INFORMATIVA per a les famílies dels alumnes que s'incorpor…

Llegir més [+]

PAU 2019 ( proves d'accés a la universitat)

Informació sobre les PAU (Proves d'accés a la universitat) Les PAU tenen coma objectiu valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i les competències …

Llegir més [+]